Tenis
- zmeura
- Site Admin
Re: Tenis
Din grupa nu,ca urmeaza Ana Ivanovici.Daca Sharapova mai plange o tura in ultimul ei meci din grupa alba ... e posibil sa nu o vada pe Halep deloc in turneul asta.Dar o prinde alta data pe zbieratoarea aia.
.
"Sa fie bine ca sa nu fie rau"
- zmeura
- Site Admin
Halep va juca mâine ultima partidă din grupă, cu Ana Ivanovici. Meciul va fi transmis în direct pe Dolce Sport 1, Dolce Sport HD și Digi Sport 2, de la ora 14:30.
După ce a câștigat împotriva americancei Serena Williams, locul 1 WTA, în etapa a doua a Grupei Roșii de la Turneul Campioanelor, scor 6-0, 6-2, Simona Halep ocupă prima poziție în Grupa Roșie la Turneul Campioanelor, cu două victorii în tot atâtea meciuri, și este calificată în semifinale.
După ce a câștigat împotriva americancei Serena Williams, locul 1 WTA, în etapa a doua a Grupei Roșii de la Turneul Campioanelor, scor 6-0, 6-2, Simona Halep ocupă prima poziție în Grupa Roșie la Turneul Campioanelor, cu două victorii în tot atâtea meciuri, și este calificată în semifinale.
.
- SuperSonic
- Advanced User
Halep o invinge pe Radwanska 6-2 6-2.
- SuperSonic
- Advanced User
Dupa calificarea in finala Turneului Campioanelor, Simona Halep este sigura de revenirea pe locul trei in ierarhia WTA, urmand sa o depaseasca pe Petra Kvitova. Finala cu Serena Williams se va disputa duminica, de la ora 13:00, urmand sa fie LiveText pe HotNews.ro si in direct pe Digisport si Dolcesport.
- SuperSonic
- Advanced User
Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 1, s-a calificat, luni, în turul doi al turneului de la Shenzhen (China), dotat cu premii de 500.000 de dolari.
Halep a învins-o în primul tur, cu scorul de 4-6, 6-4, 6-3, pe sportiva germană Annika Beck, locul 53 mondial.
"A fost primul meci al anului, ceea ce este întotdeauna dificil. După primul set, am ştiut că trebuie să fiu mai agresivă, să lovesc mingile şi să deschid terenul mai mult şi cred că am făcut-o bine. Am încercat să lupt pentru fiecare punct şi să câştig meciul. Sunt fericită că m-am calificat în turul secund", a declarat Halep.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Halep a învins-o în primul tur, cu scorul de 4-6, 6-4, 6-3, pe sportiva germană Annika Beck, locul 53 mondial.
"A fost primul meci al anului, ceea ce este întotdeauna dificil. După primul set, am ştiut că trebuie să fiu mai agresivă, să lovesc mingile şi să deschid terenul mai mult şi cred că am făcut-o bine. Am încercat să lupt pentru fiecare punct şi să câştig meciul. Sunt fericită că m-am calificat în turul secund", a declarat Halep.
- zmeura
- Site Admin
- SuperSonic
- Advanced User
Nu am reușit să aflu ce canal transmite acest turneu. Următorul meci e joi la 7:30 dimineața.
- SuperSonic
- Advanced User
Halep a învins-o, în turul doi, cu scorul de 6-2, 6-2, după o oră şi un minut, pe Natalia Vihlianţeva (Rusia), beneficiară a unui wild-card şi poziţia 584 în ierarhia mondială.
În sferturile de finală, Simona Halep o va întâlni pe Aleksandra Krunici (Serbia), jucătoare venită din calificări şi locul 84 WTA, care a trecut, cu scorul de 3-6, 7-6 (7/1), 6-1, de Anna Schmiedlova (Slovacia), poziţia 73 în clasamentul mondial. Halep şi Krunici (21 de ani) s-au mai întâlnit o singură dată în circuitul WTA, românca impunându-se cu scorul de 6-2, 6-4, în turul doi al turneului de la Bucureşti din 2014.
În sferturile de finală, Simona Halep o va întâlni pe Aleksandra Krunici (Serbia), jucătoare venită din calificări şi locul 84 WTA, care a trecut, cu scorul de 3-6, 7-6 (7/1), 6-1, de Anna Schmiedlova (Slovacia), poziţia 73 în clasamentul mondial. Halep şi Krunici (21 de ani) s-au mai întâlnit o singură dată în circuitul WTA, românca impunându-se cu scorul de 6-2, 6-4, în turul doi al turneului de la Bucureşti din 2014.