Unread postby zmeura » 22 Sep 2014 19:25
Un turist in muntii Maramuresului se intalneste cu un cioban care statea sprijinit intr-o bata cu 3 numere mai mare decat ii trebuia:
- Bade, de ce nu tai o bucata din bata aia? Nu crezi ca e cam lunga?
- Nu pot… in partea de sus am motive florale…
- Atunci tai-o de jos…
- Nu pot… in partea de jos am motive maramuresene…
- Pai atunci tai de la mijloc o bucata si apoi lipesti capetele la loc… uite, la mijloc n-ai nici un motiv.
- Asa ma gandeam si eu… daca n-am nici un motiv, de ce s-o mai tai???
In urma unui accident, sotia are urgenta nevoie de piele pentru fata ce-i fusese complet arsa.
Sotul devotat isi ofera propria lui piele. Doctorii folosesc in acest scop portiunea din zona feselor.
Sotul impreuna cu doctorii hotarasc sa nu ii spuna niciodata sotiei de unde a fost prelevata pielea.
Operatia reuseste foarte bine si sotia arata mai bine ca oricand.
Recunoscatoare, ii spune sotului:
- Nu voi putea niciodata sa-mi arat recunostinta pentru gestul tau.
- Nici nu e nevoie, draga mea, ma bucur foarte mult ca te-am putut ajuta, mai ales cand vad ca mama ta e asa fericita si te saruta pe obraji.
Tiganca la doctor, cu tiganul dupa ea. O consulta doctorul cu stetoscopul, o intoarce pe fata si pe dos, pana la urma il ia pe tigan deoparte si-i spune:
- Tigane, e grav, nevasta-ta e atinsa la plamani!
- Vai, domnu’ doctor, ma flatati!
Doamna Smith era sigura ca sotul o inseala cu servitoarea, asa ca s-a hotarat sa-i intinda o cursa : i-a dat liber servitoarei in weekend, dar nu i-a spus sotului…
Seara in pat, sotul, ca de obicei, s-a plans de dureri de burta ingrozitoare si a sters-o la baie.
Imediat sotia a intrat in camera servitoarei si s-a ascuns sub plapuma.
Nici nu a intrat bine de pe usa in pat, ca a si simtit cum el a sarit direct pe ea, fara
nici un cuvant si a trecut la treaba.
Dupa ce a terminat, in timp ce el inca gafaia, sotia, triumfatoare spuse :
- Nu-i asa ca nu te asteptai sa ma gasesti in patul asta ?! si aprinse brusc lumina.
- Nu, doamna !!! raspunse gradinarul surprins.
Doi scotieni se plimba prin padure. Pe unul il apuca nevoile si se duce sub un copac.
Dupa cateva minute ii spune amicului sau:
-Ai la tine niste hartie?
-Da de unde, ii raspunde acesta. Lasa-l acolo!
Pleaca pestisorul de aur in vacanta si incredinteaza toate treburile rechinului spunandu-i:
-Treaba e simpla, daca te prinde vreunul ii indeplinesti trei dorinte si gata!
Dupa o saptamana se intoarce pestisorul si-l intreaba pe rechin despre cum a fost. Rechinul ii spune ca l-a prins cineva.
- Si ce-ai facut? il intreba pestisorul.
- I-am spus ca-i indeplinesc trei dorinte.
- Si ce-a spus?
- Mi-a cerut un castel!
- Si ce-ai facut?
- I-am dat un castel.
- A doua dorinta?
- Mi-a cerut femei.
- Si ce-ai facut?
- I-am dat femei.
- A treia?
- Mi-a cerut sa aiba barbatia pana-n pamant.
- Si ce-ai facut?
- I-am mancat picioarele…
Un tanar negru se inscrie la universitate.
Secretara il intreaba:
- Ce ramura va alegeti ?
Tanarul nemultumit profund:
- Pai nu as putea sa am si eu o banca, ca toti ceilalti ?
Dupa o noapte furtunoasa, cu foarte multe partide de sex, tipa iese la balcon, sa scuture patura…. dar din patura pica un prezervativ folosit.
Intamplator pe-acolo tocmai trecea un mos, care vazand prezervativul, il ia si se uita foarte mirat, intrebandu-se ce-o fi.
Tipa vazandu-l pe batran, il intreaba:
Dar ce te uiti asa mosule, pe la voi nu se f**e lumea?!
Ba da draga mosului, se f**e lumea si pe la noi, dar nu pana le cade pielea de pe p**a …
.
"Sa fie bine ca sa nu fie rau"