OSCam /server in DM500s

komoddo
New member
Posts: 13
Joined: 20 May 2014 12:42

Re: OSCam /server in DM500s

Unread postby komoddo » 06 Jan 2019 13:10

Da , pe digi animal world. Aseara l-am pus in receptorul lor , dimineata era blocat cu mesajul CARTELA INVALIDA . Acum l-am pus in vu+uno cu ncam 1.6 , am editat in ncam server BK si RSA fara configuurarea vreo-unei frecvente, emulatorul il vede si deschide din cache3 .Astazi il mai butonez sa vad cum se comporta in Ncam 1.6 pe VU+UNO si vu+uno4kse
komoddo
New member
Posts: 13
Joined: 20 May 2014 12:42

Re: OSCam /server in DM500s

Unread postby komoddo » 06 Jan 2019 14:34

Mda , neaparat schimbarea cardului .....
komoddo
New member
Posts: 13
Joined: 20 May 2014 12:42

Re: OSCam /server in DM500s

Unread postby komoddo » 09 Jan 2019 17:37

Nu mai inteleg nimic . De 3 zile functioneaza perfect in Ncam 7.7 pe vu+uno4kse.
Timp de raspuns 274 ms
komoddo
New member
Posts: 13
Joined: 20 May 2014 12:42

Re: OSCam /server in DM500s

Unread postby komoddo » 09 Jan 2019 18:19

Ncam 7.7, imagine openpli 6.2, vu+uno4kse TEST
komoddo
New member
Posts: 13
Joined: 20 May 2014 12:42

Re: OSCam /server in DM500s

Unread postby komoddo » 08 Mar 2019 19:04

Rezolvat prin schimbarea cardului !
Toor
New member
Posts: 44
Joined: 04 Jan 2019 10:51

Re: OSCam /server in DM500s

Unread postby Toor » 13 Oct 2019 06:13

Buna dimineata,am un dm500s(clona cred,poate ma ajuta careva cum se poate verifica daca e original) si m-am gandit sa pun pe el oscam.Indiferent de varianta de oscam old sau noua va ramane foarte putin spatiu liber pe receptor si de aici si blocajele dese.
Am vazut caci pe OPENpli avem suficient spatiu insa imaginea vine preinstalata cu cccam 2.1.4 cred iar instalarea oscamului e o necunoscuta,difera din cate am inteles pe E1 fata de E2.
OpenPli are spatiu generos si se misca foarte bine dar daca cunoaste careva alta imagine care sa mearga combinatia dm500s cu oscam,e binevenit sfatul.
Ma ajuta cineva pe dm500s cu instalarea oscam-script pe o imagine https://openpli.org ?
User avatar
andym02
Advanced User
Posts: 830
Joined: 06 Mar 2014 19:18
Location: Belgravistan
Contact:

Re: OSCam /server in DM500s

Unread postby andym02 » 13 Oct 2019 14:48

ziua buna stimabile !
Cam dis de dimineata cu postarea , semn ca toata noaptea ai gandit cum ar trebui sa fie . :hehih:
O sa incerc sa-ti dau cateva sfaturi , posibil utile , s-o luam pas cu pas .
> Aparatul nu mai conteaza ce este , clona sau original , important este sa faca servici .
> Ca o imagine vine cu ceva preinstalat ( CCcam sau alt emu ) nu-i nici-o problema , daca doresti sa salvezi ce are in plus , se poate salva , daca nu se da DELETE .
> Se poate face server oscam , cu conditia ca la un anumit timp sa-i dai un restart serverului , sau poate stie altcineva o alta varianta .
> Cateva cuvinte despre script , pe img OpenPLI scriptul CCcam sau OScam are urmatoarea locatie :
Fisierele script au dimensiunea de 0 kb , se copie in var/ etc/plimgr/cams cu atribut 755

Pana aici cred ca-i totul OK , daca apar nelamuriri ca de unde iau script , ca ...etc , se poate "confectiona" , sau primi :hehih:

P.S. Pentru mai multe detalii ma puteti contacta in p.m. :hehih:
Toor
New member
Posts: 44
Joined: 04 Jan 2019 10:51

Re: OSCam /server in DM500s

Unread postby Toor » 13 Oct 2019 21:29

Nu server vreau sa folosesc ci uz personal,am postat aici caci nu am gasit alta sectiune mai apropiata de subiet,nu am vrut sa deschid alta rubrica inutila doar pentru o intrebare.La sectiunea dm500 am postat la prima rubrica,se poate muta la locul potrivit conversatia daca exista alta rubrica mai apropiata de subiect.
Acum,la dm500s stiu si am instalat imagine curata iar ca emu am pus eu doar oscam.
Dar avand in vedere spatiul foarte redus la dm500s respectiv pe imaginea gemini,aminstalat OpenPli care e foarte generoasa cu spatiul unde locatia de script o cunosc si stiu sa o fac,intrebarea e unde se pune oscam,in ce director,repet,pe E1.
Momentan am revenit pe gemini cu oscam insa spatiul ramas e infim de mic,cateodata chiar sub 1 mb(Free: 0.78 MB) si nu pot butona caci lucreaza greu si intervine blocajul.
Repet,cer doar locatia oscam pe OpenPli E1 daca stie careva.
User avatar
andym02
Advanced User
Posts: 830
Joined: 06 Mar 2014 19:18
Location: Belgravistan
Contact:

Re: OSCam /server in DM500s

Unread postby andym02 » 14 Oct 2019 07:43

OK , am inteles , locatia emulatorului oscam este in var > bin cu atributul deja stiut :hehih:
Ptr cei care probabil au uitat ,pe DM 500s se foloseste ( oscam...........ppcold )
> a se incerca acesta : oscam-svn10991-ppcold-webif-oscam-emu-patched_by_Stelit-Info.com.zip :drink:
daca nu are o dimensiune multumitoare , o sa caut prin arhive , sigur am ceva OK

P.S. O alta img de calitate este Evolution , am folosito si este chiar foarte buna .
Toor
New member
Posts: 44
Joined: 04 Jan 2019 10:51

Re: OSCam /server in DM500s

Unread postby Toor » 14 Oct 2019 08:43

Oscamul nu este o problema,am compilat oscam-svn8100-ppcold-webif-dvbapi are doar 261 KO insa fiind old,am trecut pe ultima versiune respectiv oscam-svn11546-ppcold-webif-dvbapi lasat doar modulele necesare am ajuns la 439 KO. Merge ok insa spatiul liber oscileaza intre 1,50 MB si 0.38 MB Free spatiu liber pe gemini.Iar la butonare,se vede cum lucreaza in reluare.
La imaginea OpenPli spatiul este foarte generos in comparatie cu gemini.Incerc daca reusesc OpenPli cu oscam.
Da,am descarcat toolchain Dreambox 500 /DM500 and DM500-S/ and Dbox2 (PPC Tuxbox Old)
Pune un link catre img. Evolution sa o testez.
Deocamdata pe gemini am in timpurile lui bune asa:

Image

Return to “DM500”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests