schimbare sim....

User avatar
andym02
Advanced User
Posts: 888
Joined: 06 Mar 2014 19:18
Location: Belgravistan
Contact:

schimbare sim....

Unread postby andym02 » 23 Apr 2021 17:30

Chestia asta n-am incercat , pe un DM500HD cu sim A8P pot pune sim 2.10 , adica pot pacalii intr-un fel :noidea:
Ma gandesc daca a incercat cineva , stiu ca unul este original , celalalt clona .
:noidea: :noidea: :noidea:
User avatar
ASiX88796
Site Admin
Posts: 2604
Joined: 12 Oct 2013 17:02
Location: Timișoara

Re: schimbare sim....

Unread postby ASiX88796 » 23 Apr 2021 18:05

»
Image

Dacă în receiver ai SiM A8P atunci instalezi Imagini DM500HD OE 2.0 (DM original).
Dacă în receiver ai SiM 2.10 atunci instalezi Imagini DM500HD OE2.0 SIM2 (clone).

Personal... nu prea sunt sigur nici că un SiM 2.10 de la DM800 merge pe DM500HD.
Pe SiM-ul tău ce scrie?
___________________________ ____ ___ __ _
» Mulţi vorbesc, puţini comunică.
User avatar
andym02
Advanced User
Posts: 888
Joined: 06 Mar 2014 19:18
Location: Belgravistan
Contact:

Re: schimbare sim....

Unread postby andym02 » 23 Apr 2021 18:17

Aici este chestia , am mai multe sim ..... , vreau sa incerc pe DM500HD un sim 2.10 ( posibil de la un DM800 ) , nu sunt sigur , acum de-o merge bine , de NU .... asta este . :tong:

.................................. dupa cateva incercari .........................................

N-a vrut cu sim 2.10 , sigur sim'le sunt diferite intre ele , de la DM500HD , nu se potrivesc pe DM800.. si invers :tong: :juggle:

Return to “DM 500HD”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest