DCC se blocheaza cu vu+duo2

User avatar
shadowman
New member
Posts: 15
Joined: 25 Jun 2015 20:31

DCC se blocheaza cu vu+duo2

Unread postby shadowman » 01 Jul 2015 13:51

Salut,baieti!
Am o problema cu DCC Enigma2,cand este folosit cu Vu+duo2 se blocheaza dupa transferul de fisiere si nu se mai poate face nimic decat oprit din windows task manager.
Fisierele se transfera dar nu se vad decat dupa repornire.
Are cineva vreo idee ce ar putea fi?
Respecte!
hombre54
New member
Posts: 29
Joined: 14 Oct 2013 08:39

Re: DCC se blocheaza cu vu+duo2

Unread postby hombre54 » 01 Jul 2015 14:56

ca si alternativa la DCC ,
foloseste winscp + putty
User avatar
ASiX88796
Site Admin
Posts: 1867
Joined: 12 Oct 2013 17:02
Location: Timișoara

Re: DCC se blocheaza cu vu+duo2

Unread postby ASiX88796 » 01 Jul 2015 18:16

»
Există 2 variante de DCC: DCC-e1 şi DCC-e2.
Şi la mine pe DM800 DCC-e2 se mai bloca aşa că folosesc DCC-e1 şi pe DM500 şi pe DM800. Merge fără probleme. Încearcă şi tu ambele, poate una-ţi va merge bine.
O foarte bună alternativă este şi WinSCP.
___________________________ ____ ___ __ _
» Mulţi vorbesc, puţini comunică.
User avatar
dMd
Site Admin
Posts: 1549
Joined: 11 Sep 2013 16:29

Re: DCC se blocheaza cu vu+duo2

Unread postby dMd » 01 Jul 2015 18:17

O reinstalare a imaginii pe receptor face uneori "minuni" , eliminand multe anomalii, in plus .. poti folosi in paralel pe windows pt transfer fisiere si TotalCommander.
Image Image Nu putem avea tot timpul dreptate.
User avatar
andym02
Advanced User
Posts: 772
Joined: 06 Mar 2014 19:18
Location: Belgravistan
Contact:

Re: DCC se blocheaza cu vu+duo2

Unread postby andym02 » 01 Jul 2015 19:12

Toti aveti perfecta dreptate , se pot folosi mai multe aplicatii ptr a transfera diferite fisiere .
Am observat ca mai nou a aparut VuCC , a aplicatie reusita , insa omu' cred ca are alta problema .

:noidea:
User avatar
shadowman
New member
Posts: 15
Joined: 25 Jun 2015 20:31

Re: DCC se blocheaza cu vu+duo2

Unread postby shadowman » 03 Jul 2015 10:22

Intr-adevar e o alta problema,abia am reusit sa comunic cu Total Commander,ptr ca restul nu asculta...ori nu imi vad rec-ul ori dupa ce incerc sa transfer fisier,porneste si dupa cateva secunde imi spune ca sa reincerc ca transferul a fost anulat,desi nu s-a anulat sau ca s-a pierdut conexiunea.
Respecte!
User avatar
franta
Standard User
Posts: 398
Joined: 24 Sep 2013 17:51

Re: DCC se blocheaza cu vu+duo2

Unread postby franta » 03 Jul 2015 20:51

Am avut si eu o problema asemănătoare si sa dovedit că era de la router. Nu stiu de ce si cum dar dupa skimbarea routerulii totu a fost ok
User avatar
shadowman
New member
Posts: 15
Joined: 25 Jun 2015 20:31

Re: DCC se blocheaza cu vu+duo2

Unread postby shadowman » 03 Jul 2015 21:52

Nu ma zapaci....acum am luat DIR-868 L,am dat o sapca de bani pe el..... :goodj
Respecte!
User avatar
shadowman
New member
Posts: 15
Joined: 25 Jun 2015 20:31

Re: DCC se blocheaza cu vu+duo2

Unread postby shadowman » 05 Jul 2015 20:10

Azi am incercat doua routere diferite.Unul a fost cel original furnizat de providerul de internet NETGEARE ,celalalt un ASUS dela un prieten...rezultatul acelasi,nu pot sa lucrez cu DCC sau cu VUcc,aceasi problema,se blocheaza....merge doar cand vrea el.Odata merge,de zece ori nu. :(
Se blocheaza si daca vreau sa vizualizez fara sa fac modificar sau transferuri.
Nasol.
Are cineva vreo idee?
Mi se ridica tensiunea,jur....
Respecte!
User avatar
dMd
Site Admin
Posts: 1549
Joined: 11 Sep 2013 16:29

Re: DCC se blocheaza cu vu+duo2

Unread postby dMd » 05 Jul 2015 20:27

dMd wrote:O reinstalare a imaginii pe receptor face uneori "minuni" ....

Ai incercat si varianta asta ?
Image Image Nu putem avea tot timpul dreptate.

Return to “VU+ Duo 2”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest