DCC se blocheaza cu vu+duo2

User avatar
zmeura
Site Admin
Posts: 4371
Joined: 10 Sep 2013 20:42

Re: DCC se blocheaza cu vu+duo2

Unread postby zmeura » 05 Jul 2015 20:58

Sau de pe alt PC?Trebuie sa tragi concluzia clara legata de vinovat,noi doar ne dam cu parerea pe bâjbâite.
.
"Sa fie bine ca sa nu fie rau"
User avatar
andym02
Advanced User
Posts: 775
Joined: 06 Mar 2014 19:18
Location: Belgravistan
Contact:

Re: DCC se blocheaza cu vu+duo2

Unread postby andym02 » 05 Jul 2015 21:24

Daca tot ai luat routeru de la prietenul tau ,incearca sa mergi cu receptorul la el.....le iei prin eliminare , este un sfat ce nu'i binevenit .
De schimbat img. , este'o solutie , dar nu in cazul asta , omu a schimbat cel putin 4 , avand aceieasi problema .
Incearca sa pui o img. ii faci setarile minimale ....dupa care reinstaleaza aceiasi img. , dupa cum spune DMD , poate apare minunea .
Sa fie o problema a aparatului ....????
:noidea:
User avatar
shadowman
New member
Posts: 15
Joined: 25 Jun 2015 20:31

Re: DCC se blocheaza cu vu+duo2

Unread postby shadowman » 06 Jul 2015 09:42

dMd wrote:
dMd wrote:O reinstalare a imaginii pe receptor face uneori "minuni" ....

Ai incercat si varianta asta ?


Da,normal,cu 3 imagini diferite.(VIX,VTI si Bleckhole) abia am reusit sa bag setarile sa pot sa-l folosesc. :(
Respecte!
User avatar
franta
Standard User
Posts: 403
Joined: 24 Sep 2013 17:51

Re: DCC se blocheaza cu vu+duo2

Unread postby franta » 06 Jul 2015 22:12

Ai setat sa ai ip fix la reciver din meniul reviveruli dai unchech la dhcp. Dupa aia fa un test de reta din reciver vezi sa ai network server ip ul routerului. Fa testu si tre sa ai totu ok cu exceptia dhcp pe care lai dat disanle înainte . Daca astea au dat ok Verifica cablurile. Daca folosesti un laptop pune un cablu intre laptop si router sa vezi daca ai aceiasi problema. Da disable la firewal sau uncearca cu alt computer ori telefon
User avatar
shadowman
New member
Posts: 15
Joined: 25 Jun 2015 20:31

Re: DCC se blocheaza cu vu+duo2

Unread postby shadowman » 08 Jul 2015 20:59

franta wrote:Ai setat sa ai ip fix la reciver din meniul reviveruli dai unchech la dhcp. Dupa aia fa un test de reta din reciver vezi sa ai network server ip ul routerului. Fa testu si tre sa ai totu ok cu exceptia dhcp pe care lai dat disanle înainte . Daca astea au dat ok Verifica cablurile. Daca folosesti un laptop pune un cablu intre laptop si router sa vezi daca ai aceiasi problema. Da disable la firewal sau uncearca cu alt computer ori telefon



Reinstalat Windows si nu am mai instalat Bitdefender-ul(pentru moment) si pare sa functioneze normal.Sa mai fac cateva verificari si apoi o sa stiu 100% daca era dela Bitdefender sau a fost vreun fisier corupt prin Windows.
Oricum va multumesc ptr ajutor.
Acum urmeaza....distractia.....o sa revin cu intrebari mai incolo.... ;-)
Respecte!

Return to “VU+ Duo 2”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest