daca cineva e dispus....?

User avatar
shadowman
New member
Posts: 15
Joined: 25 Jun 2015 20:31

daca cineva e dispus....?

Unread postby shadowman » 25 Jun 2015 21:07

Buna baieti!
As dori,daca e cineva dispus sa ma ajute,sa scot la plimbare un Vu+Duo2 pentru ca am cam uitat lectiile invatate si am nevoie de ajutor sa recapitulez lectiile.
Daca doreste cineva sa ma ajute in setari si configurari,ii multumesc anticipat.
Va doresc o seara frumoasa.
P.S.-nu e urgent si in week end e ok. :cool2:
Respecte!
User avatar
andym02
Advanced User
Posts: 772
Joined: 06 Mar 2014 19:18
Location: Belgravistan
Contact:

Re: daca cineva e dispus....?

Unread postby andym02 » 26 Jun 2015 16:41

OK. o sa incerc sa facem lumina ,in limita timpului disponibil ....... trebuie cautat si descarcat 1 - 2 img. compatibile cu aparatul .
Acest prim pas este la indemana oricui , putina documentatie in ceea ce priveste instalarea ....dupa care sigur se rezolva :hehih:
Lumina se face , dupa cum a spus si DOMNU , credintza / cunoastere sa fie !!!
:tong: :goodj
User avatar
shadowman
New member
Posts: 15
Joined: 25 Jun 2015 20:31

Re: daca cineva e dispus....?

Unread postby shadowman » 27 Jun 2015 09:35

Salut!
Multumesc pentru ajutor.
Imi poti recomanda o imagine stabila ?
Respecte!
User avatar
andym02
Advanced User
Posts: 772
Joined: 06 Mar 2014 19:18
Location: Belgravistan
Contact:

Re: daca cineva e dispus....?

Unread postby andym02 » 27 Jun 2015 09:43

Nu'ti pot recomanda ceva anume , pui ceea ce'ti place si care consideri ca te multumeste .
Aici ai ceva , care ptr inceput ar fi ok . : viewtopic.php?f=87&t=148
Cunosti " metoda " de install o img. pe receptor ?
User avatar
dMd
Site Admin
Posts: 1549
Joined: 11 Sep 2013 16:29

Re: daca cineva e dispus....?

Unread postby dMd » 27 Jun 2015 09:47

Black Hole, OpenVIX, PLI....ai de unde sa alegi, e bine sa testezi si dupa sa hotarasti singur care corespunde preferintelor. Nu intotdeauna ce-mi place mie trebuie sa ii placa si altuia.
Image Image Nu putem avea tot timpul dreptate.
User avatar
shadowman
New member
Posts: 15
Joined: 25 Jun 2015 20:31

Re: daca cineva e dispus....?

Unread postby shadowman » 27 Jun 2015 10:06

andym02 wrote:Nu'ti pot recomanda ceva anume , pui ceea ce'ti place si care consideri ca te multumeste .
Aici ai ceva , care ptr inceput ar fi ok . : viewtopic.php?f=87&t=148
Cunosti " metoda " de install o img. pe receptor ?


Da,da,cunosc....nu sunt chiar incepator.Am avut dm in urma cu cativa ani.Dar am ramas in urma si am nevoie de ajutor.
Am cam uitat pasii si numai stiu dece anume am nevoie in rezolvarea problemei.
Cont dns,mai e nevoie sau????Daca iau un D-Link(router) contul ddns dela ei(D-Link) e valabil,se poate folosi sau e nevoie sa-mi fac cont DynDNS?
Ce porturi trebuie sa deschid in router,vreau sa folosesc OSCam( am inteles ca e mai bun si merge si cu CCCam combinat)
Mersi.O sa revin,am putina treaba.
Respecte!
User avatar
andym02
Advanced User
Posts: 772
Joined: 06 Mar 2014 19:18
Location: Belgravistan
Contact:

Re: daca cineva e dispus....?

Unread postby andym02 » 27 Jun 2015 10:17

Stai , stai ...nu inteleg , vrei sa faci receptorul sa'ti functioneze ca si client , sau doresti ca in receptor sa'ti faci server ?
Ai Card Local , folosesti linii ....? Da mai multe detalii , asa babeste n'o sa reusim
:hehih:
User avatar
shadowman
New member
Posts: 15
Joined: 25 Jun 2015 20:31

Re: daca cineva e dispus....?

Unread postby shadowman » 27 Jun 2015 10:28

Vreau server-client..... :D
Da am local.
Vreau sa folosesc linii.
Daca esti mai dupa-masa vorbim. :-)
Respecte!
User avatar
andym02
Advanced User
Posts: 772
Joined: 06 Mar 2014 19:18
Location: Belgravistan
Contact:

Re: daca cineva e dispus....?

Unread postby andym02 » 27 Jun 2015 10:43

Da,da,cunosc....nu sunt chiar incepator.Am avut dm in urma cu cativa ani.Dar am ramas in urma si am nevoie de ajutor.
Am cam uitat pasii si numai stiu dece anume am nevoie in rezolvarea problemei.


Pai ptr. a instala o img. pe rec. Vu+uno...... pe Vu2duo n'am instalat , dar cred ca'i asemanator , se urmeaza acesti pasi :

Descarcam versiunea de soft /img compatibila cu receptorul , o dezarhivam si ceea ce obtinem se copie pe un stick care in prealabil a fost formatat in Fat 32. Introducem stiku' in recept . ( rec... trebuie sa fie oprit ) >>> deschidem din butonu ON / OFF din spatele recept.. >>> imediat dupa pornire apare Updating ...dupa care cere imediat sa apasam tasta Chanel - " < " .. .. el incepe sa booteze , apare pe display Reading USB......... ASTEPTAM... cateva minute ( depinde de soft ) , o sa apara la un moment dat Erashing Flash > Programming .. > Reading USB > Programing > dupa instalare apare > Finished > Remove USB ( adica de scos stik ) > inchidem iar din spate OFF > dupa 4-5 sec. dam ON , incepe sa boot , apoi trecem la setarile minimale .
Dupa care se adauga Emu oscam si CCcam ....cu ingredientele necesare ...si vei avea lumina , greu nu'i :hehih:

ATENTIE : Aici am explicat cum se instaleaza pe Vu+uno , posibil sa fie asemanatoare operatiunea .

Daca doresti sa'ti faci server ..... este'o alta chestiune

:tong: :tong: :tong:

Return to “VU+ Duo 2”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest