Transporder cu probleme

Toor
Banned
Banned
Posts: 152
Joined: 04 Jan 2019 10:51

Transporder cu probleme

Unread postby Toor » 08 Oct 2021 09:13

Cine poate explica fenomenul?
Scanare 12322 v 27500 - Pachet Discovery Networks Europe (pwu) totul ok.
Scanare 12360 v 27500 - Pachet Discovery Networks (pwu)
Deschid TLC Balkans,canalele de pe tp 12322 v 27500 nu mai merg,Serviciul nu a mai fost gasit! Si ce e interesant e ca tot pachetul de programe de pe 12322 v 27500 (ex.Animal Planet Europe) acum la info apare cu frecventa 12360 v 27500.
Daca rescanez 12322 v 27500,apar ok insa nu mai merg programele de pe tp. 12360 v 27500 (ex.TLC Balkans) care apare ca are 12322 v 27500 si da eroarea Serviciul nu a mai fost gasit!
Cum facem sa mearga ambele tp-uri cu canalele lor? Pe un tp avem cateva traduse iar pe altul TLC-ul tradus.
Mai intampina careva aceasta anomalie?
Rog colegii sa verifice.
parpaneata
Standard User
Posts: 57
Joined: 21 Oct 2013 17:29
Location: Targu Jiu

Re: Transporder cu probleme

Unread postby parpaneata » 09 Oct 2021 12:16

Merg ambele transpondere.
Edision Mio 4k plus, Vu+ Zero 4k, Samsung UE49MU6452, Samsung QE55Q82RATXXH
User avatar
aspeorocopolus
Gold User
Posts: 1333
Joined: 02 Oct 2013 15:07
Location: ABSURDISTAN

Re: Transporder cu probleme

Unread postby aspeorocopolus » 09 Oct 2021 14:48

probabil LNB-ul a inceput sa se apropie de final.
Am avut de cel putin doua ori pana acum asemenea comportamente ale LNB-urilor in timp.

Ideal ar fi sa incerci cu un alt LNB.
Daca ai taiat si ultimul copac, ai otravit si ultimul rau si ai prins si ultimul peste, ai sa fii uimit sa constati, ca banii nu sint comestibili !
Image
Toor
Banned
Banned
Posts: 152
Joined: 04 Jan 2019 10:51

Re: Transporder cu probleme

Unread postby Toor » 09 Oct 2021 16:32

Am schimbat si LNB-ul si tot asa.
O frecventa anuleaza pe cealalta.
O sa incerc si cu alta imagine E2.
Toor
Banned
Banned
Posts: 152
Joined: 04 Jan 2019 10:51

Re: Transporder cu probleme

Unread postby Toor » 12 Oct 2021 15:13

parpaneata wrote:Merg ambele transpondere.

Precine,am testat si pe alta imagine si si cu alt LNB.
Tu cand faci o afirmatie o si dovedesti? Posteaza aici foto nu vorbe.
Testat si pe OpenAtv.Dupa scanarea 12360 veti avea surpriza ca 12322 v mai exact Animal Planet Europe sau oricare din pachet sa aibe frecventa 12360. Scanez din nou 12322,canalele de pe 12360 nu mai merg,ex.TLC care nu mai deschide si care va avea frecventa modificata pe 12322.PS,programul Animal Planet Europe se redenumeste dupa scanare in Travel EMEA HD.
Sa testeze un coleg competent nu oricine.
parpaneata
Standard User
Posts: 57
Joined: 21 Oct 2013 17:29
Location: Targu Jiu

Re: Transporder cu probleme

Unread postby parpaneata » 12 Oct 2021 21:36

Trebuie sa-ti dovedesc ceva ? Glumesti ? :D :D :D Ai probleme ? :D Daca-ti spun ca merge, care parte nu o intelegi ?
Edision Mio 4k plus, Vu+ Zero 4k, Samsung UE49MU6452, Samsung QE55Q82RATXXH
parpaneata
Standard User
Posts: 57
Joined: 21 Oct 2013 17:29
Location: Targu Jiu

Re: Transporder cu probleme

Unread postby parpaneata » 12 Oct 2021 22:23

Image
Image
Image
Mai vrei....disperatule ?
Edision Mio 4k plus, Vu+ Zero 4k, Samsung UE49MU6452, Samsung QE55Q82RATXXH
User avatar
shatterhand
New member
Posts: 5
Joined: 21 May 2015 15:54

Re: Transporder cu probleme

Unread postby shatterhand » 14 Oct 2021 16:48

Toor wrote:
parpaneata wrote:Merg ambele transpondere.

Precine,am testat si pe alta imagine si si cu alt LNB.
Tu cand faci o afirmatie o si dovedesti? Posteaza aici foto nu vorbe.
Testat si pe OpenAtv.Dupa scanarea 12360 veti avea surpriza ca 12322 v mai exact Animal Planet Europe sau oricare din pachet sa aibe frecventa 12360. Scanez din nou 12322,canalele de pe 12360 nu mai merg,ex.TLC care nu mai deschide si care va avea frecventa modificata pe 12322.PS,programul Animal Planet Europe se redenumeste dupa scanare in Travel EMEA HD.
Sa testeze un coleg competent nu oricine.


Nu trebuie sa bati campii daca vrea cineva sa te ajute. Ambele frecvente, adica 12322V si 12366V se scaneaza si se raman in memorie asa cum sunt, iar programul Travel EMEA HD ramane Travel EMEA si este un program separat pe 12360V. Daca se deschide sau nu, este alta problema. Nu este de la LNB, pentru ca frecventele au aceeasi polaritate si sunt apropiate. Vrei foto si de la mine?

Return to “VU+ Uno”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest