Entitlements FocusSat

User avatar
ASiX88796
Gold User
Posts: 1627
Joined: 12 Oct 2013 17:02
Location: Timișoara

Re: Entitlements FocusSat

Unread postby ASiX88796 » 17 Feb 2016 17:26

»
Verifică fișierul oscam.tiers
Acolo caută linia 0b02 .... RCS și o poți modifica.
DiGi Serbia are și 0b02 și probabil ai făcut ceva update la oscam.tiers de pe net.
Dacă faci modificări abia după restart se vor aplica.
___________________________ ____ ___ __ _
» Mulţi vorbesc, puţini comunică.
User avatar
alexz
Standard User
Posts: 322
Joined: 10 Dec 2013 05:58

Re: Entitlements FocusSat

Unread postby alexz » 18 Feb 2016 08:09

nu folosesc oscam.tiers
azi am schimbat si oscamul si tot asa apare
Name RCS
User avatar
andym02
Advanced User
Posts: 725
Joined: 06 Mar 2014 19:18
Location: Belgravistan
Contact:

Re: Entitlements FocusSat

Unread postby andym02 » 18 Feb 2016 11:09

azi am schimbat si oscamul si tot asa apare

Adica ai schimbat " binarul " din /usr/bin/oscam xxxxx ?
N'ai rezolvat nimic , poti schimba la infinit , rezultatul este acelasi .
Nu cumva in fisierele de configurarea este " buba " ...? :hehih:
Pune oscam.tiers , care arata cam asa :
#oscam.tiers

0B02:1010|Focussat
0B02:2010|ESS

Dai restart si poate'ti functioneaza .
Folosesti oscam.srvid ???

Tu'i oscamu lu' oscamu ...................... :hehih:
User avatar
alexz
Standard User
Posts: 322
Joined: 10 Dec 2013 05:58

Re: Entitlements FocusSat

Unread postby alexz » 18 Feb 2016 13:06

da,folosesc oscam.srvid
acu am asa cu oscam.tiers
Image
User avatar
ASiX88796
Gold User
Posts: 1627
Joined: 12 Oct 2013 17:02
Location: Timișoara

Re: Entitlements FocusSat

Unread postby ASiX88796 » 18 Feb 2016 13:23

»
Dute-n Files -> Other Files -> oscam.provid
și în
Files -> Other Files -> oscam.tiers

Într-unul din ele o să găsești 0b02 ... RCS și poți modifica.
___________________________ ____ ___ __ _
» Mulţi vorbesc, puţini comunică.
User avatar
alexz
Standard User
Posts: 322
Joined: 10 Dec 2013 05:58

Re: Entitlements FocusSat

Unread postby alexz » 18 Feb 2016 13:42

mda....acolo era buba,
0B02@000000|RCS|
nu stiu cum a aparut asa
User avatar
andym02
Advanced User
Posts: 725
Joined: 06 Mar 2014 19:18
Location: Belgravistan
Contact:

Re: Entitlements FocusSat

Unread postby andym02 » 18 Feb 2016 14:42

Eeeeeee cum altfel , decat cu copy / paste , ai gasit undeva pe nett , ti s'a parut a fi complet si la zi ....si normal ca asa a aparut .
Sauuuuuuuu , sa n'ai " vizitatori " care sa te sicaneze .
:noidea:
User avatar
alexz
Standard User
Posts: 322
Joined: 10 Dec 2013 05:58

Re: Entitlements FocusSat

Unread postby alexz » 18 Feb 2016 14:53

copy-paste,asa am facut
cat despre `vizitatori` am routerul cu parola,iar in oscam unde e cardul am schimbate toate decat default,adica port,user si pass,inclusiv din telnet cu dcc-ul `passwd` schimbate
mersii
User avatar
ASiX88796
Gold User
Posts: 1627
Joined: 12 Oct 2013 17:02
Location: Timișoara

Re: Entitlements FocusSat

Unread postby ASiX88796 » 18 Feb 2016 15:32

»
RCS Serbia are și CAiD 0b02, deci informația era doar pe jumătate incorectă.
Deasemenea și TVR a introdus carduri Conax cu CAiD 0b02 iar mai nou și FreeSat Cehia și Slovacia.
Poate corect ar fi să ai în oscam.provid:

Code: Select all

0b02:000000|0b02 CNX FocusSat/TVR/freeSAT/DiGi SR|

Orice ai avea, nu contează, căci este doar chestie de afișaj, nu influențează funcționarea cardului. Pentru Entitlements e mai frumos doar cu FocusSAT dar pentru liniile de share e mai ok cu linia completă. Fiecare pune cum îi convine.
___________________________ ____ ___ __ _
» Mulţi vorbesc, puţini comunică.
User avatar
alexz
Standard User
Posts: 322
Joined: 10 Dec 2013 05:58

Re: Entitlements FocusSat

Unread postby alexz » 18 Feb 2016 15:40

corect,asa este,am si un card tvr si e tot 0B02,greu l-am nimerit sa mi deschida de pe card,tinand cont caci am 2 cititoare pe receptor

Return to “FocusSat (UPC)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest