Unread postby zmeura » 11 Feb 2014 15:57
Sa vedem audientele, dupa ce au iesit de pe digi nu s-a observat nimic, nu vad de ce s-ar vedea acum. Asa cum am zis, de pierdut pierde Focus, nu va imbatati cu apa rece ca dau faliment Antenele din atat. Nu dau faliment ceilalti care nu au adienta nici pe sfert cat ei.
Poate ar fi mai bine sa ne gandim ca oricum nu avem in share programe nationale HD (doar amaratul de TVR, in rest fara Pro, Sport.ro Acasa), acum am mai pierdut si din ce erau SD si providerii pe val sunt cei care noua nu ne prea folosesc. Daca vreti sa ne bucuram ... ne bucuram, putem sa discutam dupa simpatii politice, dar in timp ce digi si focus nu prea vin cu programe HD si cu nimic nou, ba chiar scot programe, stam si ne uitam cu jind la Dolce si Orange. Si va zic eu ca numarul abonatilor lor creste,in timp ce la digi-focus cel putin stagneaza, daca nu chiar scad. Cel putin la digi nici nu are cum sa creasca daca de ani de zile ei merg numai pe receptoare recuperate, jumatate din ele cu datorii pe ele sau fara date ca sa le mai foloseasca cineva.
Eu zic sa scoata programe, sa piarda in continuare clienti si sa traga ambii heblul, sa vedem cu ce mai ramane noi astia de pe forumuri. Probabil cu link-uri catre stream-uri pe net care dupa 2 zile pica, cu Freesat care are 5 programe si cu FTA.
.
"Sa fie bine ca sa nu fie rau"