Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt în scop experimental si educational !
Doamne, ajuta ! sa bage alte canale ... visatorule
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt în scop experimental si educational !
Baza la ce ? La UPC ? Eu nu vreau, de ce sa bage Digi24 ? Ce conteaza ca nu sunt abonat la Focus, daca nu imi place mie Digi24 si nu vreau sa fie la Focus ce ? Nu am voie sa imi dau cu parerea?
PS: Cam asa fac unii cand vine vorba despre televiziuni scoase la operatori la care nici macar nu sunt abonati.
Digi24 este baza informarii mele zilnice Eu imi pot da cu parerea fiind abonat si Focus si DigiCablu