Offtopic oscam

ala_mic
Banned
Banned

Offtopic oscam

Unread postby ala_mic » 14 Jan 2014 17:03

Ca sa vin in intampinarea incepatorilor in oscam (si nu numai) am sa postez si eu un mic screenshot facut proaspat pe sistemul meu de acasa care nu e nici decum pentih haispe su n'spe giga di ddr h si nano-micro xxx.
Sistem debian : Fujitsu Siemens thin client Futuro F400: procesor 1GB /512 Mb memorie DDR2 (luat de la gunoi);/CF-8GB/400; SO-Debian wheezy i686
4 locale adevarate:
DIGI
FOCUSSAT
TVR(nu freesat)
Mediaset
Image

27 proxie incluzand si cei de cache ( 8 la numar)

iar aici o statistica in ceea ce priveste traficul serverului la nivel de cereri
Image

Efectiv pe readere...(imagine introdulsa mai tarziu de aceea apar diferente)
Image

Iar aici mai jos traficul real pe conexiune in interval de 2 minute:
Image

iar aici bomboana de pe coliva:
Cache-ex...primesc prea mult deoarece am folosit doar 1,6% in acest moment din totalul primit.
Sunt parteneri care imitrimit pe mode3/mode2 si mode. Cu primii sunt in tratativa de a schimba protocolul,
Image

Si asta ca sa daram un mit!
Nu e nevoie de intel pentium haispe, ci de creier.
ala_mic
Banned
Banned

Re: Sfaturi incepatori oscam (si nu numai)

Unread postby ala_mic » 14 Jan 2014 17:48

Iptraf dupa 38 minute:
Image

vnstat dupa o zi si ceva:
Image

Rog unul dintre moderatori pt merge post :) daca nu il ia in automatic.

Dispun de o conexiune asincrona pe fibra optica 100/10 MB si 100 GB/luna (tinand cont de estimarea de astazi) de trafic doar pt server nu mi se pare umflat :)
zmeura
Site Admin

Unread postby zmeura » 14 Jan 2014 20:06

Ca sa fie simplu vezi ca ai in oscam acolo ECM-uri in ultimele 60 de secunde, zice ca au fost 113. Daca eu cu 16 clienti aveam cam 2 cereri simultane tu cu 27 ai cam 18-19 cereri simultane. Acum asa cum am zis, fiecare considera "trafic mare" ce vrea el personal.
In locul tau as face asa:
-as cauta cine trage si de ce (stiu, o sa zici ca ai dat din cache, dar eu intreb de ce trag aia ca disperatii, ei nu au carduri?)
-dupa ce i-as zbura pe aia 2-3-4-5 care fac trafic as constata ca s-a lasat linistea in server
-as muta serverul pe un receptor care oricum functioneaza undeva langa un TV
-bineinteles ca de cache nu mai ai nevoie, alea 4 locale sunt suficiente sa duca sa zicem 3 receptoare locale si cu ele gasesti schimburi curate cu tot ce ai nevoie sa mai vezi (fara trafic nu te da nimeni afara)
-as arunca la gunoi pc-ul si nu as mai plati curent numai ca sa le satisfac altora cererile fara rost

Asta daca tot vorbeam de sfaturi pentru incepatori in ale schimbului. Incepator cu server pe PC ? Poate incepator in payserver, altfel ce sa caute cu asa ceva un incepator ? :haha:
Traficul se elimina, nu se acopera cu cache, failban etc.
.
"Sa fie bine ca sa nu fie rau"
ala_mic
Banned
Banned

Unread postby ala_mic » 14 Jan 2014 20:57

Ce zice vnstat?, iptraf?
Ti se pare trafic mare 400k latime de banda?
Image

Eu traficul il consider latime de banda nu stau si creionez cat a luat gigu si cat ala migu cate ecm a cerut si cate dcw i-am dat "ac2 se ocupa de asta, iar am script care cauta nbest 10 si n whorst 5.
mai am vo doi RSP-isti care isi fac de cap, altii s-au carat singuri ( nu dau nume ca nu e frumos :D, am zarit si pe aci vreo doi, care ac le-a trimis fake dw pana s-au lasat ei singuri )

Aici e status relativ actual.
Image

PS: as dori sa vad si eu cine e curajosul care tine payserver acasa, fie in ro sau in alta parte.
Se numesc zorro, alu_kilogram, gabytzu, cataneze, flavioxx5,navoni...e plin de nume din astea romanesco-italiano-exotice asa ca sa dau doar vreo 2 nume de romanasi cu pay servere.
zmeura
Site Admin

Unread postby zmeura » 14 Jan 2014 21:14

O singura constatare: ai cereri exagerate. Altfel foarte bine ca ai postat, e un exemplu de ASA NU !
Restul e total neimportant.
.
ala_mic
Banned
Banned

Unread postby ala_mic » 14 Jan 2014 21:27

E un exeplu de server care merg bine.
Poate merge si mai bine. Azi am profitat de putin timp liber si am mai mesterit la el.
Singura chestie sau deosebire intre mine si cei cu 3C e ca nu pierd vremea sa numar ECM/DCW.
Cine mi-a venit mie cu txtul asta "vezi ca ai cereri multe" a sarit din schema :) daca ai fi mai atent ai observa ca sunt generos si ca dau mai mult decat primesc ( outgoing) asa ca nu am chef sa aud chestii din astea de muieri abandonate si ne fu**** de la partenerii de share.
Ori sunt capabili, ori nu.
zmeura
Site Admin

Unread postby zmeura » 14 Jan 2014 21:41

Perfect, sa ii zbori pe toti care ti se plang de cereri, sigur au cccam si numara ca prostii .E clar ca habar nu au, au citit exact ce am scris eu mai sus si "numara ecm-uri" in loc sa faca schimb de cache si sa ingrase payserverele. :haha:
Pe rdi l-ai sfatuit bine pe ala de se plange cu cardul lui nemtesc. Exact cum ziceam: cine mai foloseste cccam e vai de el. Sa stii ca e eficient textul, s-ar putea sa il prinzi de fraier sa tragi cache de la el. Sa treaca pe oscam repede, va constata ca oscam nu crapa, dar face cererile pe care localul nu le poate duce pe liniile C de la parteneri, apoi i se plang aia de trafic, el va fi sfatuit sa intre in hora cache-ului, dar uite asa sa puna si un PC, sa mearga si cache-ul lui in payservere perfect si din plin etc. Cand de fapt solutia e clara: sa ii caute pe aia de ii fac trafic si sa le spuna PA, fara PC ,fara cache, failban,fake dcw etc.

Poate ar fi timpul sa lasi balta propaganda cache-ului, e util numai pentru payservere. Daca tot zici ca nu ai, atunci de ce te tot zbati sa aduni de pe forumuri si sa ii convingi pe altii ce mare chestie e? Cauta-i pe aia de zici ca au payserver, la ei gasesti. Si la aia care au pus mana pe forumul vechi. "Succese".
.
ala_mic
Banned
Banned

Unread postby ala_mic » 14 Jan 2014 21:53

Iti dau full acces...la mine in pc...si sa cauti urma de payserver. Si full acces web if si pe ssh ca sa urmaresti procesele din VPS ca nu cumva sa crezi ca am vreun script care fura/impige/ spre alte zari.
Stiu pe multi "batrani" care bagau la cei mai slabi scripturi cu redirect de linii (clienti in alte baze de date) si le luau si configul pt a cauta printre perrii lor vreunul cu parola default :), sau cu 23 deschis ca sa-i gaureasca in secunda doi.
Nu practic.
Nu am nevoie. Cache- ex in schimb imi face placere sa schimb am 300000 marime cache :) pe un vps cu incoming+outgoing 4M :D; si iau pe un din userii aia "pull", doar ce am nevoie .
Orice schimb e ilegal, inclusiv cel pe newcs,newcamd,cccam. Cu ce e mai ilegal oscam si cu cat e si mai ilegal cacheex.
Il platesc eu VPS-ul :) cand doresti ai acces complet, apoi sa mai aud strambe.
Nu oblig pe nimeni la schimb :)
Nu la toti le sta sus sistemul pe Cccam, poate uniii vreau sa intinga cu degetele in ceva...fiecare dupa gust :)
ala_mic
Banned
Banned

Unread postby ala_mic » 14 Jan 2014 23:40

ala_mic wrote:Ce zice vnstat?, iptraf?
Ti se pare trafic mare 400k latime de banda?
Image

Eu traficul il consider latime de banda nu stau si creionez cat a luat gigu si cat ala migu cate ecm a cerut si cate dcw i-am dat "ac2 se ocupa de asta, iar am script care cauta nbest 10 si n whorst 5.
mai am vo doi RSP-isti care isi fac de cap, altii s-au carat singuri ( nu dau nume ca nu e frumos :D, am zarit si pe aci vreo doi, care ac le-a trimis fake dw pana s-au lasat ei singuri )

Aici e status relativ actual.
Image

PS: as dori sa vad si eu cine e curajosul care tine payserver acasa, fie in ro sau in alta parte.
Se numesc zorro, alu_kilogram, gabytzu, cataneze, flavioxx5,navoni...e plin de nume din astea romanesco-italiano-exotice asa ca sa dau doar vreo 2 nume de romanasi cu pay servere.
zmeura
Site Admin

Unread postby zmeura » 14 Jan 2014 23:46

Ok, dar inafara devierii totale a acestui topic nu inteleg ce vrei sa zici. La ce trafic ai sunt doar doua variante:
- esti incepator in share
- esti incepator in payserver
Alte variante nu vad. Daca ai mai scris pe vre-un forum ca tu urmaresti traficul din serverul tau contorizand traficul de date in kbits al receptorului/serverului ... sa ne dai link.
Eu zic sa contorizezi dupa curentul consumat de server, se poate si asa. Mai ales daca vrem sa ingropam un topic in care sunt scrise niste adevaruri care trebuie acoperite cu circ. S-a practicat si pe celalalt forum cand am scris despre nerespectarea reshare level pe oscam in cazul caid-ului cardului local si o fac numai cei interesati de ceva anume.
.

Return to “OScam”