Sfaturi incepatori oscam (si nu numai)
- zmeura
- Site Admin
Re: Sfaturi incepatori oscam (si nu numai)
Ai mult prea multe setari gresite ca sa inteleaga cineva ce faci acolo. Ai luat mai demult setari cu copy-paste de pe net in care te incurci la infinit. Ai tutorial scris pe forum, ia-o de la zero si ai sa te lamuresti. Asta daca vrei sa ai un oscam setat cum trebuie, altfel am inteles ca tie "asa iti merge", dar sa scrii ca nu poti face AU la carduri fara linia aia in oscam.dvbapi .... nu mai scrie asta pentru ca e eronat. Pentru update la card NU e nevoie de acea linie, la ce o folosesti tu de insisti cu ea e problema ta personala.
.
"Sa fie bine ca sa nu fie rau"
-
- Banned
Nu stiu ce sa spun atat ma intereseaza . Sa stiu de ce nu primesc si nu cer EMM fara "1" la dvb api.
Setarile mele le stii, le-am dat de exemplu si aici si pe alte forumuri cu sau fara elfi, hobbiti sau alte personaje fantastice.
In rest:
Listele interminabile de servicii sunt folosite de LB.
Setarile mele le stii, le-am dat de exemplu si aici si pe alte forumuri cu sau fara elfi, hobbiti sau alte personaje fantastice.
In rest:
Listele interminabile de servicii sunt folosite de LB.
- zmeura
- Site Admin
Pentru ca nu stii sa setezi oscam. Simplu.
Eu ti-am explicat ce fac unele setari, nu ce NU fac. Mai citeste, du-te pe wiki daca aici nu stii unde trebuie citit.
Despre ce setari ai postat vorbim imediat.
Eu ti-am explicat ce fac unele setari, nu ce NU fac. Mai citeste, du-te pe wiki daca aici nu stii unde trebuie citit.
Despre ce setari ai postat vorbim imediat.

.
-
- Banned
Sunt aici sa invat si eu ceea ce nu stiu!
Astept raspuns la acea intrebare "de ce fara "1" la linia de prio nu cer si nu primesc EMM?"
Uitasem sa pun exemplul din liniile de cccam setate gresit:

Primul server de sus e setat gresit de mine pe Vu solo Pro.
Al doilea e setat corect de cineva de pe un alt forum ( nu ala ...)
Astept raspuns la acea intrebare "de ce fara "1" la linia de prio nu cer si nu primesc EMM?"
Uitasem sa pun exemplul din liniile de cccam setate gresit:

Primul server de sus e setat gresit de mine pe Vu solo Pro.
Al doilea e setat corect de cineva de pe un alt forum ( nu ala ...)
- zmeura
- Site Admin
Foarte simplu de aflat, sterge toate balariile pe care le ai in oscam, seteaza cum e explicat aici viewtopic.php?f=64&t=89 , lasa oscam.dvbapi gol si iti va face update. Apoi iti compari singur setarile vechi si cele noi si ne spui si noua ce setare minune incurca update la card. 

.
-
- Banned
Eu nu folosesc fisiere goale. Anticascading nu folosesc, nu compilez nu introduc.
oscam.dvbapi folosesc si e normal sa indeplineasca menirea pe care o are.
Cat despre setarile tale minimale niciodata nu am afirmat ca nu sunt bune dar trage asa cu ochiul la parametrii de mai sus UPTIME/NOK/OK/IGNORE...
Pune si tu macar odata un printscreen cu valori sa comparam.
Cum ramane cu acel "1"?
oscam.dvbapi folosesc si e normal sa indeplineasca menirea pe care o are.
Cat despre setarile tale minimale niciodata nu am afirmat ca nu sunt bune dar trage asa cu ochiul la parametrii de mai sus UPTIME/NOK/OK/IGNORE...
Pune si tu macar odata un printscreen cu valori sa comparam.
Cum ramane cu acel "1"?
- zmeura
- Site Admin
Cu toate ca nu ar trebui sa ajut la corectarea greselilor de pe alte forumuri, am sa arat ce greseli se posteaza pe acolo.
Prima e simpla, am tot insistat pe aici ca e bine sa "preferi cardul local", dar unii nu se prind. Ne uitam la ei cum seteaza in oscam asta:

Asa greseala nu e nici macar de incepator, cine lasa cardurile locale sa fie tratate ca cele din share le face trafic partenerilor pe ce deschide de fapt cardul lui local. Sa faci o asemenea greseala ... Poate daca nu ai local, dar in tutorial se vorbeste si despre card local si nu se revine asupra setarii. Asa se trezesc saracii oameni fara linii cand ii zboara partenerii pe motiv trafic pe caid-ul cardului local, deci ajungi banuit ca ai card fake. Bravos.
Apoi dam peste linia P data ca unica solutie pentru AU. Pff, deja asta e clasica.
A treia greseala e urmatoarea:

Ma uit la cei de la oscam si citesc urmatoarele:
http://www.streamboard.tv/wiki/OSCam/en ... cam.dvbapi
Poate nu stiu eu bine engleza, mai sus scrie ca NU ignora toate celelalte CAID-uri dar eu inteleg de la oscam ca le ignora pe toate celelalte. Probabil nu stiu ei bine, asa ca pun si eu la mine I: 0 in oscam.dvbapi. Ia ghiciti daca mai deschide ceva?
PS: Se pare ca sunt singurul care a citit acel tutorial, altfel multi experti au dat laic. Eu zic sa ramana asa cum e, ca e buuuun.
PPS: Cu acel 1 ramane cum am mai spus, are menirea de "decode forever" nu de AU. Ce setari gresite mai ai in afara de cele de mai sus e problema ta. Daca nu stii sa setezi un oscam macar nu te face de rusine pe net. Sa nu reusesti sa faci AU la card la vechimea ta...
Prima e simpla, am tot insistat pe aici ca e bine sa "preferi cardul local", dar unii nu se prind. Ne uitam la ei cum seteaza in oscam asta:

Asa greseala nu e nici macar de incepator, cine lasa cardurile locale sa fie tratate ca cele din share le face trafic partenerilor pe ce deschide de fapt cardul lui local. Sa faci o asemenea greseala ... Poate daca nu ai local, dar in tutorial se vorbeste si despre card local si nu se revine asupra setarii. Asa se trezesc saracii oameni fara linii cand ii zboara partenerii pe motiv trafic pe caid-ul cardului local, deci ajungi banuit ca ai card fake. Bravos.
Apoi dam peste linia P data ca unica solutie pentru AU. Pff, deja asta e clasica.
A treia greseala e urmatoarea:

Ma uit la cei de la oscam si citesc urmatoarele:
I: 0 # ignore every CAID that was not handled before
http://www.streamboard.tv/wiki/OSCam/en ... cam.dvbapi
Poate nu stiu eu bine engleza, mai sus scrie ca NU ignora toate celelalte CAID-uri dar eu inteleg de la oscam ca le ignora pe toate celelalte. Probabil nu stiu ei bine, asa ca pun si eu la mine I: 0 in oscam.dvbapi. Ia ghiciti daca mai deschide ceva?

PS: Se pare ca sunt singurul care a citit acel tutorial, altfel multi experti au dat laic. Eu zic sa ramana asa cum e, ca e buuuun.

PPS: Cu acel 1 ramane cum am mai spus, are menirea de "decode forever" nu de AU. Ce setari gresite mai ai in afara de cele de mai sus e problema ta. Daca nu stii sa setezi un oscam macar nu te face de rusine pe net. Sa nu reusesti sa faci AU la card la vechimea ta...

.
- zmeura
- Site Admin
Ai explicat si dat exemplu testat fara nici o linie P cu 1 in coada, cu AU functional perfect viewtopic.php?f=64&t=933#p5302 .Tie de ce nu iti merge e asa cum am spus: pentru ca incurci setari de baza din oscam si le spui "setari avansate". E si foarte greu sa tin pasul cu numarul mare de greseli si sa reusesc sa inteleg de ce tie nu ti-ar face AU cand la mine si la multi altii face.
Sa nu uitam de forward_origin_card, deci ai multe-multe pe lista despre care nu stii ce efect au si la ce ajuta.
Sa nu uitam de forward_origin_card, deci ai multe-multe pe lista despre care nu stii ce efect au si la ce ajuta.
.
-
- Banned
Multumesc pentru informatia cu "I: 0".
Din pacate eu nu cunosc limba engleza si cred ca am gresit la traducere.
Totusi cine a folosit-o a inteles ca e de fapt invers.
E omenesc NU?
Celelalte setari gresite ar fi:
[oscam.whitelist]
l:1802:000000::::92 # Digi TV 0.8W
l:1802:002011::::92 # Digi TV 0.8W
l:1802:002111::::92 # Digi TV 0.8W
[oscam.provid]
1802:002011|RCS DiGiTV [N3]|1.0W|Romanian
1802:002111|RCS DiGiTV [N3]|1.0W|Romanian
[oscam.tiers]
1802:2111| RCS Digi Tv|Romanian
[oscam.dvbapi]
P: 1802:000000 1
I: 0
Atat.
Cat despre acel "1" altceva in afara de ce am citit pe streamboard , mai poti sa imi spui?
PS: am uitat sa scriu dupa ce pui "I:0" si restul, da un restart...
Din pacate eu nu cunosc limba engleza si cred ca am gresit la traducere.
Totusi cine a folosit-o a inteles ca e de fapt invers.
E omenesc NU?
Celelalte setari gresite ar fi:
[oscam.whitelist]
l:1802:000000::::92 # Digi TV 0.8W
l:1802:002011::::92 # Digi TV 0.8W
l:1802:002111::::92 # Digi TV 0.8W
[oscam.provid]
1802:002011|RCS DiGiTV [N3]|1.0W|Romanian
1802:002111|RCS DiGiTV [N3]|1.0W|Romanian
[oscam.tiers]
1802:2111| RCS Digi Tv|Romanian
[oscam.dvbapi]
P: 1802:000000 1
I: 0
Atat.
Cat despre acel "1" altceva in afara de ce am citit pe streamboard , mai poti sa imi spui?
PS: am uitat sa scriu dupa ce pui "I:0" si restul, da un restart...
- zmeura
- Site Admin
Ai dat tu link unde scrie foarte bine ca foloseste exact la ce am spus si eu, e pe pagina dinainte. De fapt nici nu se putea un link mai bun viewtopic.php?f=64&t=868&start=60#p7428 , incerci sa ma contrazici dand exemple care sustin exact ce spun eu!
Totusi, sa nu stii sa pui "prefer local card" pe 1, I: 0 ala care blocheaza toate caid-urile la care nu ai pus linii inainte, sa dai lectii despre forward origin card fara sa stii la ce e util etc ....
In doua luni nimeni nu a citit tutorialul tau sa vada greselile. Iti dai seama cam cati l-au folosit.
Cardurile nu "cer" emm-uri, doar le primesc sau nu. Incearca sa iti faci ordine in idei.
In plus afirmi ca primesti cereri de 1880 pe caid de 1802 de la clienti (ceea ce e imposibil, au alta lungime, e alta criptare, oscam nu "incurca" caid-uri etc) si te apuci sa setezi nu stiu ce prin configurari ca sa primesti cereri pe 1802. Din nou nu intelegi cum functioneaza toata treaba, cererile pe anumite caid-uri vin de la clienti in functie de cererile pe care le face emulatorul lor, daca ei iti trimit un ecm de 1880 serverul tau ii raspunde sau nu din carduri 1880, nu ai ce sa setezi tu ca sa il faci pe client sa ceara din 1802. Doar el poate pune prio pe 1802 ca sa iti vina cererile pe 1802, indiferent ca au acelasi sid.
"E grele" cu tine, nu ai inteles mult prea multe, asa si cu 1 ala. Problema e ca ti-a dat cineva drepturi sa ingropi topicuri bune de pe un forum romanesc si sa le umpli pe celelalte cu greseli. Daca nu aveam useri comuni nu ma interesa deloc.

Totusi, sa nu stii sa pui "prefer local card" pe 1, I: 0 ala care blocheaza toate caid-urile la care nu ai pus linii inainte, sa dai lectii despre forward origin card fara sa stii la ce e util etc ....

In doua luni nimeni nu a citit tutorialul tau sa vada greselile. Iti dai seama cam cati l-au folosit.

Nu primeste si nu cere EMM la mine fara acel "1"
Cardurile nu "cer" emm-uri, doar le primesc sau nu. Incearca sa iti faci ordine in idei.
In plus afirmi ca primesti cereri de 1880 pe caid de 1802 de la clienti (ceea ce e imposibil, au alta lungime, e alta criptare, oscam nu "incurca" caid-uri etc) si te apuci sa setezi nu stiu ce prin configurari ca sa primesti cereri pe 1802. Din nou nu intelegi cum functioneaza toata treaba, cererile pe anumite caid-uri vin de la clienti in functie de cererile pe care le face emulatorul lor, daca ei iti trimit un ecm de 1880 serverul tau ii raspunde sau nu din carduri 1880, nu ai ce sa setezi tu ca sa il faci pe client sa ceara din 1802. Doar el poate pune prio pe 1802 ca sa iti vina cererile pe 1802, indiferent ca au acelasi sid.
"E grele" cu tine, nu ai inteles mult prea multe, asa si cu 1 ala. Problema e ca ti-a dat cineva drepturi sa ingropi topicuri bune de pe un forum romanesc si sa le umpli pe celelalte cu greseli. Daca nu aveam useri comuni nu ma interesa deloc.
.