dMd wrote:...
P.S. Eu iti acord public un mare thx pentru curajul de a incerca, prin ceea ce scrii sa faci lumina userilor (incepatori si nu numai) acolo unde nici teamul oscam nu reuseste prin explicatiile date pe wiki.

Chiar acum citesc si recitescc in forumul celor de la streamboard vesnica problema:
"cardul tivùsat nu merge in smargo! "-sunt sute de pagini in care e data configuratia.
Dar daca nimeni nu citeste de lene sau din prostie.
Asa tind sa cred ca se intampla si la noi. In plus daca cineva ridica capul mai sus decat cineva considera, va fi luat la misto cu tot felul de chestii in afara subiectului.
Stiu la cine te referidMd-tutorialele celea sunt la locul lor, georgexxx avea si el acele setari, corecte,dar cu serviciile expirate, de ani.
Intereesul a scazut si atitudinea unora nu face altceva descat sa impinga userii mici catre pay servere.
Chiar am discutat cu 2 care au zis: "Imi da tot cu 5€ pe luna si nu ma doare capul sa setez ca si asa nu inteleg nimic."
Si eu care inca dau linii gratis ...
Nu il contrazic pe zmeura, dar ceea ce am scris eu e corect.
Cine vrea sa testeze poate sa incerce orice setari.
Voi pune un tutorial despre loadbalancer si voi tine cont de faptul ca zmeura a zis clar-"nu folositi mode zero la LB", asa ca voi face pentru mod 1,2,3 -dar voi spune unde e bine sa folosesti mod zero si de ce