RCS & RDS introduce in grila sa de programe versiunile HD ale canalelor Antena 1, Antena 3 si Antena Stars

Cable
User avatar
malda
Standard User
Posts: 135
Joined: 28 Sep 2013 21:37

RCS & RDS introduce in grila sa de programe versiunile HD ale canalelor Antena 1, Antena 3 si Antena Stars

Unread postby malda » 04 Dec 2016 21:05

Sursa: siteul RCS-RDS

»
RCS & RDS introduce in grila sa de programe versiunile HD ale canalelor Antena 1, Antena 3 si Antena Stars

Incepand de miercuri, 30 noiembrie 2016, RCS & RDS va introduce in grila de cablu digital baza si formatul HD al canalelor de televiziune Antena 1, Antena 3 si Antena Stars.

Antena 1 HD, Antena 3 HD si Antena Stars HD vor fi introduse in grila de cablu a RCS & RDS impreuna, pe pozitii alaturate, in apropierea unuia dintre canalele Antena Group deja prezente in grila. Versiunile SD ale canalelor Antena 1, Antena 3 si Antena Stars, cat si toate celelalte canale TV ale Antena Group vor fi in continuare disponibile in grila de cablu a RCS & RDS pe pozitiile deja cunoscute abonatilor.

In cazul in care, incepand cu 30 noiembrie, semnalul pentru canalele Antena 1 HD, Antena 3 HD si Antena Stars HD nu va fi disponibil automat, va rugam sa (re)scanati canalele TV din grila.

Informam abonatii ca, in intampinarea dorintei acestora de a se bucura de un continut TV cat mai variat si de actualitate, decizia RCS & RDS de a introduce in grila versiunea HD a canalelor Antena Group se bazeaza pe comunicatul public al Antena Group, cat si pe angajamentul facut de Antena Group in acordurile de retransmisie si corespondenta purtata cu RCS & RDS in acest context, prin care Antena Group a autorizat RCS & RDS sa preia "gratuit" si sa retransmita in reteaua sa de cablu digital, in format HD, oricare din canalele sale, fara sa fie necesara plata vreunei sume de orice natura catre sau posibilitatea ridicarii de pretentii de orice natura de catre oricare dintre entitatile grupului Intact. Aceasta intelegere este motivul esential care sta la baza deciziei RCS & RDS de a pune la dispozitia abonatilor sai versiunea HD a canalelor Antena 1, Antena 3 si Antena Stars.

Return to “Cable”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests