Pacaleala Digi Mobil Prepaid

Mobile & GSM
adrycom
Standard User

Pacaleala Digi Mobil Prepaid

Unread postby adrycom » 02 Jul 2015 10:03

Vazind atata reclama la tv cat si in media am achizitionat o cartela prepaid (la achizitionarea ei astea iti cer CI-ul dupa care fac o copie si te pun sa semnezi un a4 pe care sincer nu m-am sinchisit sa o citesc...aici mi se pare corect ) sa verific aria de acoperire reala inainte de a face un abonament .am verificat-o timp de 2 luni iar acoperirea este dezastroasa semnal doar in localitati .am discutat cu cei de la digi Bucuresti .motivand ca ei nu dispun de relee proprii ,avand colaborare roming cu cei de la Vodafone..pana aici totul este ok .dar acum fiind in concediu prin alte tari am verificat cartela si nimic nu au servici roming peste granita ...si aici este ok, cand o sa ma intorc din concediu am sa o donez celor de la digi
Avantajele acestui serviciu prepaid ai un singur numar *1215 doar ptr verificare credit in rest nimic :haha:
Am sa le dau si o harta acoperire reala Bucuresti- Oradea...facuta cu echipament profesional sa vedem ce mai spun ...
In prezent fiind in concediu am verificat http://www.rcs-rds.ro/telefonie-mobila- ... il-prepaid aici am costatat ca intradevar oferta este valabila doar pe teritoriu patriei noastre dragi... :drink2: voi stiti alt servicu de telefonie mobila care sa nu aiba serviciu roming activ ????
ASiX88796
Site Admin

Re: Pacaleala Digi Mobil Prepaid

Unread postby ASiX88796 » 02 Jul 2015 10:45

»
Eu am abonament DiGi Mobil. L-am setat manual pe Vodafone şi niciodată nu am probleme cu semnalul.
La ieşire din ţară, când pierd semnalul, rescanez reţeaua şi mă conectez de regulă la Vodafone-ul din ţara respectivă.

Ţeapa cu roaming pe cartelă am luat şi eu de la Orange (cu ceva ani în urmă). Am încărcat în ţară şi am cerut activarea serviciului de roaming. Când am ieşit în afară binenţeles că nu a mers. La întoarcere m-am dus săgeată la reprezentanţă ca să o "urechiez" pe domniţa aia incompetentă. Mi-a justificat că roamingul este activ pe cartelă, dar doar pentru telefonia fixă !!! Am aruncat cartela şi am zis ADiO Orange PrePay.
___________________________ ____ ___ __ _
» Mulţi vorbesc, puţini comunică.

Return to “Mobile & GSM”