.. e Teatru românesc

Diverse
User avatar
dMd
Gold User
Posts: 1550
Joined: 11 Sep 2013 16:29

.. e Teatru românesc

Unread postby dMd » 19 Jun 2016 08:41

Desi FM-ul din RO este sarac sau limitat in oferte culturale exista si o veste buna pentru "consumatorii" de teatru radiofonic, pagina eTeatru ne ofera un nou format cu spectacole teatrale pe toate gusturile. Exista o sectiune in pagina unde sunt prezentate pe zilele saptamanii piesele ce urmeaza a fi difuzate, orele la care vor fi difuzate si cateva info legate de spectacolele radiofonice respective.
Cu ceva timp in urma, aceasta pagina oferea si un radio online care momentan este off.. sa speram ca va fi readus la viata si acesta.
Cei ce vor sa reasculte piesa favorita.. pot apela la un cunoscut addons din mozila, program ce cred ca nu mai are nevoie de nici o prezentare.
Image Image Nu putem avea tot timpul dreptate.
User avatar
Meridian
Gold User
Posts: 2314
Joined: 24 Sep 2013 12:43
Location: Andromeda

Re: .. e Teatru românesc

Unread postby Meridian » 19 Jun 2016 18:47

Nu exista un stream direct! Cred ca au un player listat in flash unde urca piesa cu piesa! Sau poate e sursa ascunda incat eu nu dau de ea! Pe de alta parte e o veste buna si ma bucur ca s-au tinut de cuvant si au continuat proiectul!Code: Select all

http://static.srr.ro/audio/program/91/prg-audio-7923801-povesti_cu_cantec.mp3Asta se intampla la orice piesa noua! Ramane static.srr.ro/audio/program/91/prg-audio si se schimba id-ul si numele!

:hat:
******* Ich weiss, dass ich nichts weiss, und darum weiss ich mehr, als andere wissen! *******
Image

Return to “Diverse”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests