Umbla vorba prin targ ca Romtelecom pregateste introducerea internetului de 1 Gbps ... concurenta se ascute
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt în scop experimental si educational !
Asteptam raspunsul UPC ... ei si acum se lauda cu cea mai rapida retea de internet din Romania
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt în scop experimental si educational !
Internet de 1Gbps am eu si se misca super ... deci RDS nu se lauda
La mine pe strada tot fac promisiuni ca vin sa bage fibra (cei de la RDS), doar sa semnez contractul si ei vin. Asa de 3 ani Eu momentan sunt la UPC si pot zice ca sunt foarte multumit.
Trist sa auzi ca in Romania exista internet de 1Gbps dar lumea moare de foame. Inca o completare. Geaba netu' e bun intern, daca nu are iesirea pe extern la aceeasi parametri
Procesor: Intel I7 2,2Ghz (4 CORE) sau echivalent Memorie RAM: 4GB Hard Disk: SSD Placa de retea gigabit Sistem de operare: Microsoft Windows 7, Linux, MacOS Router care sa suporte trafic sustinut de 1 Gbps (optional)