///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
http://www.sat-support.tv/forum/viewtop ... &start=460
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
ce ne facem domnule mihai noi cei care am cumparat si detinem evo xfinity, producatorul optibox sia luat banutii si noi ramanem cu un receptor ordinar, fara suport software si firmware ordinar, fac apel pe toate forumurile care sunt anregistrat ca si aici, sa nu le mai cumpere nimeni niciodata niciun receptor, indiferent cai enigma2, sa vada si ei cum este sa cumperei un produs si sa nu mearga bine, dar nici sa numai cumpere omul nimik sa dea faliment ca nea tepuit cu evo xfinity, eu unul ma simt tepuit poate si altii la fel, rusine optobox

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
raspunsul domnului mihai
Este o tzeapa pe care au luat-o si ei ... producatorul corean parea a fi unul
serios ! dar uite ca ca n-a fost asa ... coreanul a acordat suport soft de 1 an
... timp in care s-a dovedit ca nu poate rezolva mare lucru datorita chipsetului
folosit si deciziei ulterioare a celor de la XBMC de a nu mai acorda support
pentru acele chipseturi care nu au acceleratoare grafice NEON ! chiar daca
asta nu te incalzeste prea tare ... asta este situatia ! si eu sunt nemultumit
de ea dar si constient ca nu are solutie ! distribuitorul s-a angajat sa asigure
garantia tehnica de doi ani ( defecte hard de fabricatie ) si support soft in
limita celui acordat de fabricant ! daca ai intzeles asta ... este OK ! daca nu
... eu nu am de gand sa mai dialoghez pe acest subiect ! cum tu nu dialoghezi
cu distribuitorul ... ci cu unul care este ca si tine ... un utilizator ... tonul pe
care-l folosesti nu mi se pare potrivit topicului si forumului ! daca ai nemultumiri
adreseaza-le direct distribuitorului !
P.S. iti mai reamintesc mesajul personal in care ma intrebai ce-ti recomand
si in care te-am sfatuit sa nu te grabesti ! a fost decizia ta ...
//////////////////////////////////////////////////////////////////////
asa crede el ca rezolva cu banarile se anseala eu nu am facut decat sa nusi mai ia si altii tepe