Ma intereseaza subtitrarea in ro sau hu a filmului serial 18 to life
Pana acum nu am reusit sa gasesc decat subtitrarea primelor cinci episoade in ro.
In realitate filmul are doua sezoane, primul sezon are 12 episoade iar al doilea 13 episoade.
Are cineva aceste subtitrari ?
Subtitrari filme
- Levy
- Gold User
Subtitrari filme
Dacă ai tăiat și ultimul copac, ai otrăvit și ultimul râu și ai prins și ultimul pește, ai să fi uimit să constați că banii nu sunt comestibili !

- zmeura
- Site Admin
Re: Subtitrari filme
Nu am vazut serialul pe nicaieri.Eu ma uit online aici http://www.veziserialeonline.info/ dar asta nici macar nu exista.
Poate nu il gasesc dupa denumire,in romana unii ii spun "Viata la 18 ani".

Poate nu il gasesc dupa denumire,in romana unii ii spun "Viata la 18 ani".
.
"Sa fie bine ca sa nu fie rau"
- Levy
- Gold User
L-am descarcat de ==>> aici
Primele 5 episoade le-am urmarit prin primavara pe SeeNow, dar nu au de gand sa mai incarce alte episoade.
Primele 5 episoade le-am urmarit prin primavara pe SeeNow, dar nu au de gand sa mai incarce alte episoade.
Dacă ai tăiat și ultimul copac, ai otrăvit și ultimul râu și ai prins și ultimul pește, ai să fi uimit să constați că banii nu sunt comestibili !

- Levy
- Gold User
Pana la urma pentru ca n-am gasit subtitrarea decat primele 5 episoade am recurs la metoda "chinezeasca", pentru ca nu am nici timpul si nici rabdarea sa traduc cuvant cu cuvant fisiere intregi, deci fisierul englezesc "aruncat" in google translate si iata si subtitrarile pentru seriile 6,7,8,9,10,11,12 pentru primul sezon. Primele 5 sint de pe regielive.
Fisierele rezultate se pot descarca de aici: http://www.girlshare.ro/32895712.3
P.S.
I-mi explica cineva cum se poate face sa apara ca in postul precedent link-ul ? Mi-a editat cineva corect link-ul vazandu-mi intentia din formatul link-ului.
Thks !
Fisierele rezultate se pot descarca de aici: http://www.girlshare.ro/32895712.3
P.S.
I-mi explica cineva cum se poate face sa apara ca in postul precedent link-ul ? Mi-a editat cineva corect link-ul vazandu-mi intentia din formatul link-ului.

Thks !

- zmeura
- Site Admin
.
- Levy
- Gold User
Thks !
Cred ca am pus ghilimele la adresa web.
Data viitoare am sa incerc asa.
Cred ca am pus ghilimele la adresa web.
Data viitoare am sa incerc asa.

- Levy
- Gold User
Up ! Up !
Nu are nimeni subtitrarea la filmul "18 to life" ?
Nu are nimeni subtitrarea la filmul "18 to life" ?