Limba romana

Offtopic
zmeura
Site Admin

Limba romana

Unread postby zmeura » 29 Aug 2014 11:22

In asteptarea unui pachet pe care trebuie sa il primesc prin curier am ratat apelul primit pe telefon de la ei.Nu e problema,primesc un SMS in care mi se cere (citez din SMS) "CNP+cont pentru AWB" si sa le trimit pe o adresa de mail.
Ok,zic.Compun un mail cu CNP si le scriu ca nu stiu despre ce "cont" e vorba ,mai ales ca vine pe persoana fizica acel pachet.
Primesc ca raspuns "Cont era vorba despre continutul coletului."
Ok,np brb :haha:

Generatia care a crescut cu yahoo messenger a inceput sa isi faca simtita prezenta in unele locuri munca.Va urma generatia "facebook",in timp ce cu cea "mirc" ne-am obisnuit demult.
.
"Sa fie bine ca sa nu fie rau"
ASiX88796
Site Admin

Re: Limba romana

Unread postby ASiX88796 » 29 Aug 2014 15:16

»
Fi profesionist, spune-le TARiC 85287115. Dacă nu pricep atunci ai o a doua confirmare că sunt nişte bolovani.
___________________________ ____ ___ __ _
» Mulţi vorbesc, puţini comunică.
andym02
Advanced User

Unread postby andym02 » 29 Aug 2014 15:45

Nu ma asteptam ca cineva de pe forum sa atinga acest subiect al " degradarii limbii romane " , analizand anumite cuvinte , expresii , notiuni ( numite arhaisme ) ,de peste 100 ani observam ca pana in zilele noastre au suferit cateva modificari . Arhaismele sunt cuvintele folosite in limba bisericeasca veche si le intalnim in cartile de cult , de rugaciuni etc. O sa se ajunga peste 20 - 30 ani la o prescurtare a cuvintelor incat...... in alti cativa zeci de ani o sa avem un fel de " morse " pe toate canalele de comunicare ( mess , yahoo , skipe ...etc )
Bine ca raposatu' G. Pruteanu nu mai este sa vada incotro se'ndreapta limba romana ..... Si uite asa nivelul de cultura aluneca pe'o panta greu reversibila .
:tong: :noidea:
zmeura
Site Admin

Unread postby zmeura » 29 Aug 2014 19:00

Asix nu stiam de aia,dar oricum nu e receptor ce astept.Sa nu fie alte chichite legate de "navigabilitate" .... oricum ma stresam pe limba romana.
Asa cum ziceam si aici,nu vorbim de punctuatie sau de gramatica virgula care se se tot schimba,ci de faptul ca pur si simplu nu intelegi ce vrea sa iti comunice o persoana prin scris.Atunci ma stresez,nu pe fineturi.
.
"Sa fie bine ca sa nu fie rau"

Return to “Offtopic”