După 6 ani de judecată, procurorii au cerut şi obţinut in dosarul Telepatia o pedeapsă de 10 ani de închisoare pentru omul de afaceri Dan Voiculescu, în timp ce pedeapsa decisă în prima instanţă era de 5 ani de închisoare cu executare. Decizia de astazi 08.august 2014 este definitivă. Instanţa a decis CONFISCAREA următoarelor:
LINK SURSĂ: http://hdsatelit.blogspot.com/2014/08/s ... -confiscat.
Sediul Antena 1 și Antena 3 va fi confiscat
-
- New member
- ASiX88796
- Site Admin
Re: Sediul Antena 1 și Antena 3 va fi confiscat
»
Este doar un punct de vedere.
Al meu este altul.
Dosarul este "Privatizarea Institutului de Cercetări Alimentare" sau pe scurt iCA.
Nu se confiscă sediile A1 şi A3, se confiscă 2 clădiri pe care inculpatul Voiculescu le-a obţinut ilegal şi pe care le-a închiriat televiziunilor A1 şi A3. Da, societatea comercială care operează A1 şi A3 este chiriaşă în acele clădiri, proprietarul viind altă firmă (tot din grupul lui Voiculescu).
Este doar un punct de vedere.
Al meu este altul.
Dosarul este "Privatizarea Institutului de Cercetări Alimentare" sau pe scurt iCA.
Nu se confiscă sediile A1 şi A3, se confiscă 2 clădiri pe care inculpatul Voiculescu le-a obţinut ilegal şi pe care le-a închiriat televiziunilor A1 şi A3. Da, societatea comercială care operează A1 şi A3 este chiriaşă în acele clădiri, proprietarul viind altă firmă (tot din grupul lui Voiculescu).
___________________________ ____ ___ __ _
» Mulţi vorbesc, puţini comunică.
- franta
- Standard User
da foarte tare jusitia asta
adica el a dat 100 mii de euro cand la momentu cumpararii era de 7 mil euro (de 70 de ori ai mare) cu asta pot fi de acord paguba de 6900000. vinovat e cine vinde nu cine cumpara
dar sa zici ca paguba e de 60 milione pt ca in 2008 era piata ridicata , de ce nu s-a luat valuarea la momentul acesta
adica eu vand ceva, orice si valuarea creste eu zic ca mi s-a dat teapa
astia care fac tranzactii la bursa sau investitii imobilire ar trebui bagati la puscarie
PS:turnul anenelor e construit de voiculescu
PS2: ICA este o firma care functioneaza deci acea privatizare nu a fost un esec, in comparatie cu alte, de exemplu aro care a fost privatizat ca sa se faca moluri pe teren
concluzia e ca justitia indepndenta
se face intro singura directie
adica el a dat 100 mii de euro cand la momentu cumpararii era de 7 mil euro (de 70 de ori ai mare) cu asta pot fi de acord paguba de 6900000. vinovat e cine vinde nu cine cumpara
dar sa zici ca paguba e de 60 milione pt ca in 2008 era piata ridicata , de ce nu s-a luat valuarea la momentul acesta
adica eu vand ceva, orice si valuarea creste eu zic ca mi s-a dat teapa
astia care fac tranzactii la bursa sau investitii imobilire ar trebui bagati la puscarie
PS:turnul anenelor e construit de voiculescu
PS2: ICA este o firma care functioneaza deci acea privatizare nu a fost un esec, in comparatie cu alte, de exemplu aro care a fost privatizat ca sa se faca moluri pe teren
concluzia e ca justitia indepndenta

-
- Standard User
Nu va mai uitati la antene ! Cu trecerea timpului veti avea gandire proprie. 

Edision Mio 4k plus, Vu+ Zero 4k, Samsung UE49MU6452, Samsung QE55Q82RATXXH
- franta
- Standard User
nu mai puneti botu la ce spun basisti si deskideti ochii sa vedeti realitatea
- ASiX88796
- Site Admin
___________________________ ____ ___ __ _
- zmeura
- Site Admin
Mai bine evitati discutiile care duc catre politica,sunt atatea si atatea site-uri unde se porcareste lumea pe subiectele astea incat nu merita sa murdarim bunatate de forum.
Justitia a decis ceva,o firma anume la care banuiesc ca nu avem actionari pe aici are ceva cladiri confiscate .... asta e.Sa fie sanatosi.
Justitia a decis ceva,o firma anume la care banuiesc ca nu avem actionari pe aici are ceva cladiri confiscate .... asta e.Sa fie sanatosi.

.
"Sa fie bine ca sa nu fie rau"
"Sa fie bine ca sa nu fie rau"
- franta
- Standard User
toata lumea sa traiasca , numa noi sa nu murim