Dragoste în vremea Facebook-ului

Offtopic
adrycom
Standard User

Dragoste în vremea Facebook-ului

Unread postby adrycom » 03 Apr 2014 09:14

Dragoste în vremea Facebook-ului. Anișoara și-a luat copilul și a plecat „să-și vadă de viața ei”

Image

Numele rețelei de socializare online Facebook a început să apară în dosarele polițiștilor români în diverse anchete. Oamenii legii suceveni caută de o lună o femeie de 30 de ani și pe fiul ei în vâstă de 3 ani. Până acum, anchetatorii au ajuns la concluzia că aceasta a plecat voluntar de acasă.
Dispariția a fost anunțată de soțul acesteia, care a rămas acasă cu celălalt copil, în vârstă de 11 ani. Anișoara Scurtu și soțul ei, Dumitru, sunt căsătoriți de 11 ani. „Mi-a trimis un SMS că fiecare să-şi vadă de viaţa lui, a mai sunat de două ori cu număr ascuns şi atât. I-am spus la telefon să vină acasă, dar a zis că nu vrea”, a declarat soțul, citat de monitorulsv.ro.
Acesta crede că și-a găsit un iubit pe Facebook. „De anul trecut, din noiembrie, şi-a luat un telefon nou, avea internet, şi stătea foarte mult pe Facebook, cred că aici şi-a găsit pe cineva. Nu a spus nimănui că pleacă, nici măcar surorilor ori părinţilor ei. Seara, de la 7 până pe la 10, când mă întorceam acasă de la muncă, doar butona la telefon, iar când o întrebam ce face spunea că vorbeşte cu rude care sunt în străinătate”, a mai povestit soțul părăsit.
Polițiștii au verificat și pe rețeaua de socializare să vadă cât de adevărată este ipoteza soțului. Însă nu au reușit să afle nimic, întrucât contul ar fi fost dezactivat între timp.

Return to “Offtopic”