Legat de sateliti.info

Offtopic
zmeura
Site Admin

Re: Legat de sateliti.info

Unread postby zmeura » 11 Feb 2014 17:48

Tu vrei sa superi useri priceputi in ale ca$$-ului si sa uite de mine, sa se lege numai de tine, nu ? Huooo.
Iti dai seama cine a ajuns sa fie pus moderator pe acolo ? Multi nici nu stiu ca e moderator, de fapt nu se stie nici cine e admin etc. :haha:
.
"Sa fie bine ca sa nu fie rau"
stargate
Platinum User

Unread postby stargate » 11 Feb 2014 17:59

Sper ca @ala_mic ( @piccolo ) sa inteleaga motivul pentru care a fost banat iar pe viitor sa incerce sa fie mai diplomat.

Moderatori sunt multi dar disponibilitatea pentru a se ocupa de forum o au putini ... cum isi astern asa o sa doarma.
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt în scop experimental si educational !
zmeura
Site Admin

Unread postby zmeura » 11 Feb 2014 18:06

Apropo, a fost facut moderator doar pentru ca s-a dat in spectacol pe aici cu mine, deci cine vrea "fonctii" pe RSP sa inceapa sa ma contreze chiar daca fara rost si fara argumente. Uite ca ii ajut si sa gaseasca moderatori de nadejde, sa nu mai ziceti ca sunt rau. Ma intreb ce s-ar face fara noi, nu tu idei pe cine sa puna moderator ,nu tu Flysat baner etc. :haha:

PS: Stargate sigur va intelege. Da, da. :sun:
.
stargate
Platinum User

Unread postby stargate » 11 Feb 2014 18:58

Poate ca a fost facut moderator si pentru ca te-a sicanat asa cum zici dar acesta este stilul lui @piccolo de a posta peste tot pe unde activeaza ... practic nu este moderator pe acea sectiune ci doar are atributii de reorganizare.
Nu trebuie sa dezbatem noi cum isi imparte ei functiile acolo, sa fie sanatosi ... internetul este mare si este loc pentru toata lumea si fiecare forum are targhetul lui .
Parca am face politica :drink:
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt în scop experimental si educational !
zmeura
Site Admin

Unread postby zmeura » 11 Feb 2014 19:57

Pai eu nu fac nicio politica, doar am scris niste adevaruri. Uite, unii ziceau ca asta e forum clona al celui vechi, dar mie mi se pare ca e cam invers. :D
.
shark79
New member

Unread postby shark79 » 11 Feb 2014 20:57

Ceva oricum nu e bine pe acel forum, avand in vedere ca si banerul flysat e afisat pe jumatate :haha:
Vu+ Uno 4K SE, VU+ Solo SE
stargate
Platinum User

Unread postby stargate » 11 Feb 2014 21:11

Stai linistit @zmeura ca toti stiu cat de mult ai muncit pentru ridicarea forumului sateliti.info, tuturor ne pare rau pentru munca depusa acolo dar am trecut la alt nivel si sper sa facem cunoscut si respectat acest forum.
Treaba cu clona este aruncata aiurea ... cei ce s-au zbatut sa fie bine pe acel forum au inceput un alt proiect si asa cum era si normal anumite chestii sa coincida pentru ca sunt scrise de aceiasi oameni.
Daca s-a schimbat politica forumului sa stearga postarile celor ce am plecat de acolo si astfel cei 20.000 de useri nu ar mai auzi de noi.
zmeura
Site Admin

Unread postby zmeura » 11 Feb 2014 21:18

shark79 wrote:Ceva oricum nu e bine pe acel forum, avand in vedere ca si banerul flysat e afisat pe jumatate :haha:

Asta nu vazusem, e tare. Nu chiar pe jumatate, dar lipseste o treime.

PS: S-a rezolvat acum, noroc ca citesc pe aici. Sa vedem cu ce ii mai ajutam ca par sa nu se descurce deloc fara sa le scriem noi.
PPS: Rezolvarea e ca acum incaleca fereastra de login. Ce sa-i faci, "ie grele" :haha:
Last edited by delta2k2 on 12 Feb 2014 14:11, edited 2 times in total.
Reason: Hihi.
.
sorin8m
New member

Unread postby sorin8m » 12 Feb 2014 14:07

Salut. Ce mai faceti. Eu in ultima jumatate de an, sau mai mult nu am intrat pe nici un forum aproape deloc. Din ce am vorbit pe mess cam in mare stiu ce sa intamplat. Eu sunt pe mai multe forumuri modetator si parca pe unul si admin. Pentru mine asta nu prea conteaza. Conteaza sa ajut alti useri daca pot.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
delta2k2
Site Admin

Unread postby delta2k2 » 12 Feb 2014 14:22

sorin8m wrote: Eu in ultima jumatate de an, sau mai mult nu am intrat pe nici un forum aproape deloc. Eu sunt pe mai multe forumuri modetator si parca pe unul si admin.

Moderator onorific. Aş intreba cum ajuţi userii dacă nu intri pe nici un forum ... dar nu intreb

In rest, după cum se vede ... noi facem bine

Return to “Offtopic”