Recomandare.

Receptoare 4K
User avatar
shadowman
New member
Posts: 16
Joined: 25 Jun 2015 20:31
Contact:

Recomandare.

Unread postby shadowman » 27 May 2021 08:58

Buna ziua si bine v-am regasit.(pe cei mai vechi)
Am si eu nevoie de un sfat. Doresc sa cumpar un receiver 4K si nu sunt hotarat ce sa aleg.
As dori ceva intre Vu+ (Duo2 sau Ultimo)si Dreambox(aici nu prea stiu,ori Ultra One ori seria 9). Cei care aveti unul dintre ele sau chiar amandoua, recomandarile voastre sunt binevenite.
Momentan am un Vu+Duo2 si de cand il am, singura problema de crash o aveam cu imaginea Black Hole, nu stiu dece imi dadea ecran verde cand avea el chef,asa ca nu m-am chinuit cu ea si am instalat OpenPLI care merge si azi la maxim.
Totodata mai am si nevoie de stabilitate adica tunere "sensibile" si LNB-uri de calitate, deoarece locatia antenei e in balcon iar iesirea spre sateliti e cam la 50-60% din 100%. Ca sa fiu mai explicit, la mine, asa cum e acum antena setata, satelitul ZERO fiind la 0,8W ,a ramas asa deoarece primul satelit a fost pe INTELSAT 10-08, semnalul e "dupa colt". Antena e o toroidala de 90 de la WaveField.
Satelitul pe limita estica este 19.2E si pe vest nu am decat Thor. Vreau sa scot "tot ce se poate" pe receptie ( in timp) si de aceea am nevoie si de un multi switc cu cel putin 3 iesiri si cu mai multe intrari de calitate.
Posibil sa mut satelitul central pe 13E, dar asta doar daca o sa pot sa scot pe receptie ceva mai mult.
Va multumesc pentru raspunsuri si va doresc o zi placuta!

Return to “UHD Receivers”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest