Unde se văd Antenele HD: Telekom, Orange și Akta. UPC și RCS întârzie
UPDATE. Compania UPC a anunțat cu puțin timp în urmă că este încă în discuții cu Antena Group pentru preluarea Antena 1 HD, Antena Stars HD, Happy Channel HD, Antena 3 HD și ZU TV HD.
http://www.paginademedia.ro/2016/11/und ... s-intarzieDupa cum am zis, Telekom si Orange s-au miscat repede, UPC are picioare de lut (pe satelit probabil le va lua si mai mult) iar RCS ... nici gand (nici macar pe cablu), AKTA sunt ok si ei.
Ma astept ca RCS nici sa nu le bage HD-urile, nu sunt obligati, le lasa acolo SD-urile din Must Carry si gata. Eventual in coada listei si cu pureci. Nu uitati ca astia incearca sa se bage reciproc la puscarie, deci daca pot sa isi dea la gioale isi vor da.
Speranta noastra la HD pe satelit era 16Est. A murit si aia, e criza de bani la trustul lui Felix dupa atatea investitii. Acu' nu murim fara HD-urile lor, era doar asa ... sa fie in lista.
Focus Sat cred ca e aproape de termenul la care renegociaza transmisia pe sat, undeva acum in decembrie. Poate pe viitor vor baga si ei A1 si cel mult A3, dar nu imi pun sperante sa ridice tot in HD. UPC e cel mai zgarcit provider, chiar daca poate cel mai bogat si scump.