Megszűnik az AustriaSat Magyarország DTH szolgáltatása

Moderator: aspeorocopolus

User avatar
ASiX88796
Site Admin
Posts: 2869
Joined: 12 Oct 2013 17:02
Location: Timișoara

Megszűnik az AustriaSat Magyarország DTH szolgáltatása

Unread postby ASiX88796 » 02 Mar 2016 22:12

»
Az M7 Group S.A. (a továbbiakban: “Társaság”), mint az AustriaSat Magyarország márkanév alatt elérhető televíziós és rádiós műsorcsomagok szolgáltatója és egyben a luxemburgi székhelyű M7 csoport tagja arról tájékoztatta Ügyfeleit, hogy a magyarországi műholdas televízió és -rádió műsorterjesztés előfizetői szolgáltatásait 2016. április 30-i hatállyal megszünteti.

A szolgáltatások megszűnése egyúttal az Ügyfelek és a Társaság között fennálló előfizetői szerződés megszűnését is eredményezi, a szerződés felmondására irányuló levelet az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény („Eht”) 134. § (2), (3) és (5) bekezdésében, valamint az Austriasat Magyarország szolgáltatás Általános Szerződési Feltételeinek („ÁSZF”) 12.3. szakaszában foglaltaknak megfelelően, tértivevényes formában postázták Ügyfeleik számára.

Fontos számukra, hogy Ügyfeleik az AustriaSat Magyarország szolgáltatásának megszűnését követően továbbra is élvezhessék kedvenc műsoraikat, ezért figyelmükbe ajánlják a UPC Direct műholdas TV-, internet- és telefonszolgáltató által nyújtott különleges lehetőséget. A UPC Direct egyedi ajánlatát igényelve az ügyfeleknek a mostani előfizetésükben megtalálható csatornákhoz képest jóval gazdagabb kínálatból lesz lehetősége válogatni.

A UPC Direct által felajánlott egyszeri, kedvezményes ajánlat kizárólag az AustriaSat Magyarország jelenlegi előfizetői számára érhető el, korlátozott ideig.

sursa: dtvnews.hu
___________________________ ____ ___ __ _
» Mulţi vorbesc, puţini comunică.

Return to “Hungarian”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest